Dutch
Zoek
Terug na alle blogs

DONKERE DAGEN

De donkere dagen komen er weer aan.. Nou, dat klinkt lekker positief. Ik hou helemaal niet van donkere dagen, ik hou van lichte dagen vol zonneschijn en uitzicht op zee. Ik begrijp wel dat het ook gezellig kan zijn en de kaarsjes weer aan kunnen, wat natuurlijk pure noodzaak is om 16.30u, maar ik heb sowieso altijd kaarsen aan ook in de zomer. Dus voor mij is de schermer geen toegevoegde waarde om kaarsen aan te steken. 

Wat wel leuk is aan de donkere dagen, is de overvloed aan chocolade en peppernoten. Voorlopig hoef je die bikini toch niet aan en kun je je dus te buiten aan alle zoetigheid. Daarom ben ik dan ook altijd op zoek naar de ultieme chocolade reep voor in de giftboxen, een die zo lekker is dat je bijna 2 jaar bikini body overslaat. Maar ja dat doet natuurlijk niemand. Het goede nieuws is dat er chocola bestaat dat ook nog gezond is. 

Simply Chocolate is niet alleen goddelijk qua smaak maar ze hebben ook "gezonde" chocoladerepen in het assortiment. Binnenkort komt Simply Chocolate in verschillende giftboxen.

Opmerkingen
Schrijf een reactie Sluit reactieformulier